22
Jul
08

Curatenia cu domnul G

Stau la o bere cu agentul G si locotenentul Coditza si incerc sa imi fac putina ordine in creier. Stiti voi cum se face, mai un fir pe acolo, o cutie varsata pe dincolo, din cand in cand trebuie sa mai dai putin cu mopu pe jos, sa mai organizezi alfabetic informatiile, simple maintanance stuff. Cu ocazia asta mai fac si un inventar…le fac destul de rar, sunt un visator, ma agat de lucrurile bune si bag toate dezamagirile in debara. Uite ca deja mi-e frica sa mai deschid usa aia de teama sa nu cada toate pe mine. O sa dureze nitzel, o sa am nevoie de timp, sa pun toate in ordine, bune cu bune si rele cu rele. Poate ca e timpul sa incep sa mai arunc din bagaje….din lucrurile alea care nu aduc decat un gust amar cand te gandesti la ele. Sa-i zicem audit…da, voi verifica fiecare chitanta, fiecare taxa platita si venit primit, desigur, toate spirituale.
Cine stie, poate ca la sfarsit voi descoperi ca s-a tocit prea tare plapuma asta si trebuie schimbata, desi m-am obisnuit cu ea atat de tare. Poate voi gasi una mai colorata, mai calduroasa, care sa ma poata imbratisa in noptile cele mai friguroase, incepe sa imi fie frig, si mi-e frica…Poate ma va gasi ea.

Advertisements

1 Response to “Curatenia cu domnul G”


  1. 1 Miruna
    July 25, 2008 at 6:19 pm

    Ai grijă ce arunci, Alex… Cine ştie când o să ai nevoie de o fişă de înscriere pătată de cafea sau de un cocor din origami…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %sBaga aici adresa de mail si primesti bucati de bebe cu portia, pan' te saturi!

Join 6 other followers

Tweetah

Ce sustin

unkle_bob's Profile Page

Advertisements

%d bloggers like this: