04
Jan
10

Ninge iar

Am mers ceva azi cu masina, de pe la 9 seara pana la 3 dimineata, cu pauze. Desigur ca totul a pornit cu dezapezirea geamurilor care a durat vreo 10 minute si maini inghetate cam de la mine pana in Colentina. Odata ajuns la Sabina am zis sa imi dezapezesc si restul masinii pe care se depusese un strat gros de vreo 10 centimetri. Cat munceam eu cu spor, o batranica a iesit pe furis dintr-un bloc si dupa 5 minute de priviri dubioase si-a luat inima in dinti si m-a intrebat: -nu ma duci si pe mine mama pana in [blank] ca tare frig e! Spre nerusinarea mea am refuzat-o frumos si mi-am continuat misiunea. A venit si Sabina, am sugerat discret ca mor de foame si am purces domol (ca altfel ma trezeam busit in vreo masina sau refugiu) spre cel mai apropiat bar cu pizza. Normal ca pizza n-aveau, ca doar sunt mana in mana cu Mc Donalds si vor sa bag cat mai multi dublucheezi asa ca m-am multumit cu o cola. Dupa o noua aventura pana la Sabina unde am lasat-o acasa mi-am zis sa nu renunt la visul de a manca o pizza asa ca am sunat doi indivizi periculosi pe nume Toni si Sergiu si ne-am dus la o saworma…de, e greu sa gasesti pizza la ora 12 noaptea. Dornici de a ne motiva intalnirea si in urma unui pont primit pe telefon, am venit la mine acasa unde am vazut Top Gear, ceea ce ne-a satisfacut sa zicem. I-am dus acasa cum mi-e specific si acum scriu un post pe blog.

Cam asta am facut in seara asta ninsoroasa, facand abstractie de cele 2 semafoare unde nu am putut sa opresc spre disperarea Sabinei, un taxi care abia m-a evitat, un posesor de opel astra care acum doarme si habar n-are ca abia a scapat cu bara nesifonata, un sir intreg de masini parcate care erau sa fie marcate de vopseaua albastru-metalizata a masinii mele, precum si alte masini care au bafta ca eu vad bine printr-un parbriz inghetat.
Urasc sa conduc cand ninge si urasc si mai mult sa merg prin frig pe jos dar faptul ca azi totusi am iesit arata ca ma simt tare bine in compania prietenilor mei:)
gay
Advertisements

3 Responses to “Ninge iar”


 1. 1 Sabina
  January 4, 2010 at 7:25 am

  foarte gay :)) deci, de acum incolo stiu: la alex, “eh, nu mi-e asa foame, dar as manca ceva” = “mor de foame, hai mai repede” (de ce cuvantul meu de verificare anti-spam e “supele”?)

 2. 2 Alex
  January 4, 2010 at 10:28 am

  pentru ca mi-e foame:))

 3. 3 Sabina
  January 5, 2010 at 12:00 pm

  eldritch, scoate poza de eldritch


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %sBaga aici adresa de mail si primesti bucati de bebe cu portia, pan' te saturi!

Join 6 other followers

Tweetah

Ce sustin

unkle_bob's Profile Page

Advertisements

%d bloggers like this: