03
Jun
10

My name is Bateman, Patrick Bateman

Ok, nu sunt asa de ciudat, si oricum, si stiti ca il prefer pe Javier Bardem dar totusi…acum cateva zile mi-a fost dat ochilor sa intalnesc o noua definitite a cuvantului “ciudat”. O definitie in cadrul careia ma identific, se pare.:D

Intrerup pentru o clipa sirul gandurilor pe care oricum nu le cunosc. Am inceput postul acesta cu o premiera: e prima data cand am un subiect in minte si incerc sa scriu pornind de la asta. Nu pot…de fapt, nu cred ca vreti nici voi sa pot.

Tu…eu vreau sa scriu despre ce imi vine in minte pe moment, fara sabloane si momentele subiectului.

Si voi scrie astfel:

De cateva saptamani ascult o melodie si desi am dat-o catorva prieteni, simt cum un oarecare pitic pe nume Diablo imi da cu pumnul in cap de fiecare data pentru ca ascult hip hop/rap/muzica romaneasca/grasu xxl…sau cum vreti voi sa ii spuneti. Astea sunt doar prejudecati, iar un criminal in serie de calibrul lui Bateman nu se incurca in prejudecati, nu-i asa?

Sa stii ca nu sunt adeptul: “shoot first and ask questions later”. Sunt calculat de obicei, uneori excesiv si deseori ratez oportunitati unice. Dar uneori scot capul din nisip (mama lui de cliseu) si TRAG(ce o sa ma injur pentru ca n-am gasit alt cuvant), la figurat, ignorand orice regula stabilita anterior de mine. Si asa cunosc oameni geniali.

Oamenii geniali pe care i-am cunoscut sunt putini si ii recunosc aproape imediat. De obicei pot sa vorbesc o gramada cu ei si atunci timpul se deformeaza astfel incat orele devin minute.

Imi place sa am oameni ca astia in jurul meu cum cred ca iti place si tie. Credeai ca am uitat ca vorbesc cu tine? Da, cu tine, care zambesti acolo in spate. Iti plac portocalele, nu? Stiam eu:P

Oh, and I do care;)

Advertisements

3 Responses to “My name is Bateman, Patrick Bateman”


  1. 1 Iulia
    June 3, 2010 at 2:06 pm

    you do care. quite a lot for a sociopath. and we also care. too much for a sociopath. sa vedem cum ne descurcam cu asta:))

    sa stapanesti sanatos noul zid al plangerii:D i’ll be back>:)

  2. November 1, 2010 at 5:40 am

    oh, I do remember this post :))))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %sBaga aici adresa de mail si primesti bucati de bebe cu portia, pan' te saturi!

Join 6 other followers

Tweetah

Ce sustin

unkle_bob's Profile Page

Advertisements

%d bloggers like this: