08
Jun
10

William Foster

Jur ca nu imi propun sa imi scriu despre criminali in serie. Dar de fapt, ce il face pe William Foster din filmul Falling Down un criminal in serie? El se ducea acasa la familia lui, si a avut o zi proasta. Ok, poate ca trebuie sa mentionez ca era divortat de ceva vreme cu tot cu ordin de restrictie, avea probleme cu temperamentul si fusese dat afara de la slujba, unde proiecta rachete. Iar rezolvarea aleasa de el pentru aceste probleme? Vreo 6 crime si pagube substantiale aduse orasului LA.

Dar cine nu ar face la fel? Ok…reformulez, poate as face si eu la fel. Orasul ala pacatos, daca se sincronizeaza cum trebuie, poate sa aduca pe oricine la punctul de fierbere. Iar un om ca William, cu antecendente, nu va putea decat sa reactioneze intr-un mod extrem de violent. De fapt, a reactionat ca in visele voastre cele mai nebune. A inceput sa loveasca inapoi in orasul care i-a tras-o atata vreme, sa se razbune pe oamenii care il tratau zilnic cu o nesimtire si o prostie de neconceput.

De aceea imi imaginez ca nu e nevoie de un om atat de instabil pentru a se ajunge la o situatie similara. Tot ce ai nevoie este un numar de circumstante capabile sa incline balanta si putina nebunie. Astfel, un coreean speculant, o masina plina cu gang-bangeri, un redneck nazist, un sandwich facut in sila si cateva ambuteiaje pot face pe oricine sa isi piarda mintile. Dar unii mai deosebiti ajung criminali in serie.

Si poate ca ma mai atrage un lucru: William nu a incercat sa faca spectacol…nu vroia sa atraga atentia, vroia doar sa ajunga la ziua fetei sale. Iar piticii de pe creier…au venit la pachet.

Astfel Michael Douglas, in rolul lui William Foster a devenit un concurent serios la titlul de criminal bad-ass preferat al Maresalului X. Ah si melodia de jos e inspirata de film:)

Have nice day!

<object width=”448″ height=”55″><param name=”movie” value=”http://embed.trilulilu.ro/audio/DeathOnTheRoad/4c8cb04576e6e3.swf”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><param name=”FlashVars” value=”durataAudio=253&titluEmbed=Iron%20maiden%20-%20Man%20on%20the%20edge”></param><embed src=”http://embed.trilulilu.ro/audio/DeathOnTheRoad/4c8cb04576e6e3.swf&#8221; type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”448″ height=”55″ FlashVars=”durataAudio=253&titluEmbed=Iron%20maiden%20-%20Man%20on%20the%20edge”></embed></object><br /><a href=”http://www.trilulilu.ro/audio/Muzica&#8221; title=”Muzica”>Asculta mai multe audio Muzica</a>
Advertisements

1 Response to “William Foster”Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %sBaga aici adresa de mail si primesti bucati de bebe cu portia, pan' te saturi!

Join 6 other followers

Tweetah

Ce sustin

unkle_bob's Profile Page

Advertisements

%d bloggers like this: