17
Jul
10

Dreams

Ok, scap cam greu de obsesia mea dar promit ca pana la finalul acestui post o sa gasesc o alta melodie si o voi atasa, asa, cado!

Ce mi-a mai atras atentia in seara asta? Pai uite versurile astea:

“Tell Me What You Know About Dreamin’ Dreamin’
You Don’t Really Know About Nothin’ Nothin’
Tell Me What You Know About Them Night Terrors Every Night
5 Am Cold Sweats Wakin’ Up To The Skies”

Si nu, nu voi sta sa le analizez dar ascultand melodia asta acum, inainte de culcare, am ajuns la o concluzie:

Cat de tare ar fi sa ne putem propune si sa reusim sa visam ce vrem noi. Programarea viselor as vedea-o ca in Total Recall, filmul cu gagica cu 3 sani si nu numai.

Actiunea se petrece in viitor unde lipsa timpului liber a inlocuit vacantele reale cu amintiri artificiale, implantate in memoria clientului. Eh, si detaliile acestor aventuri erau potrivite in detaliu de catre vanzatorul de amintiri, in conformitate cu dorintele exprimate de catre cumparator. Cam asta e povestea pe foarte scurt.

Dar sa revenim la vise, pana nu ma scufund si eu intr-unul.

Totul a pornit de la ciudata mea dorinta din seara asta de a trece printr-un cosmar. Unul care sa ma faca sa transpir tot si sa ma trezeasca tipand sau eventual plangand ca un bebelus. Si am realizat ca probabil, azi, va fi o seara ca toate celelalte, cu vise plictisitoare si cel mult usor aberante.

Vreau sa am o aplicatie pe mobil care sa imi seteze visele pe care urmeaza sa le am, desi probabil ca patch-ul pentru cosmaruri m-ar costa o avere. Imaginati-va o casca de dus, plina cu electrozi conectata la mufa audio a telefonului, o aplicatie compatibila atat Symbian, iOS, Android dar si Maemo, un pat si pe tine. Ai visa tot ce vrei tu, pana la cel mai mic detaliu. Desigur pentru cei aventurosi, puteti sa folositi functia: shuffle. In definitiv, uneori vrei doar sa visezi ceva, orice.

Ca orice aplicatie de pe piata, normal ca va exista si varianta “demo”. Dezavantajele utilizarii acestei versiuni includ cateva bug-uri precum udarea patului in timpul noptii. Totodata, folosirea acestei variante va insemna ca sunteti de acord cu reclamele plasate discret in desfasurarea viselor. Dorintele arzatoare de a achizitiona un produs de care nu ati auzit inca sunt frecvente si de neoprit.

Eu cred ca exista o piata pentru aceste produse iar singurul obstacol este unul minor: inventarea dispozitivului minune. Parca si vad reclamele la Teleshoping:))

Si melodia,

credeati ca am uitat?

Vise placute, norocosilor:P

Advertisements

0 Responses to “Dreams”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %sBaga aici adresa de mail si primesti bucati de bebe cu portia, pan' te saturi!

Join 6 other followers

Tweetah

Ce sustin

unkle_bob's Profile Page

Advertisements

%d bloggers like this: