22
Mar
11

Totul e minunat

Vorbeam cam acum un an despre ce te motiveaza sa scrii articole personale pe un blog. Personale in sensul ca nu le scrii pentru a fi citite ci pentru a de descarca de unele sentimente care te incearca. Spuneam in articolul respectiv ca atunci cand esti fericit nu prea iti arde te intrerupi si sa o spui pe blog, preferi sa iesi in oras, sa fii cu persoana iubita, sa lucrezi – totul cu un mare zambet pe fata. Atunci cand esti trist insa, vrei sa te descarci, sa expui toata problema pe un ecran de calculator pentru ca mai apoi sa o citesti si sa incerci sa o rezolvi paragraf cu paragraf. Sau uneori nu vrei sa o rezolvi, anul trecut cand scriam despre asta eram intr-o stare de depresie care in mintea mea ar fi putut sa mai dureze pana la adanci batraneti.

Acum revin cu o alta perspectiva, cea a Maresalului fericit, zambaret si cu pofta de a face lucruri marete. Un individ care desi mai are si pase proaste, le intelege si nu se lasa doborat de niste adieri primavaratice. Pentru ca sunt si ele importante si iti aduc aminte ca desi dardai putin de frig cand bate alizeul, soarele continua sa radieze caldura si sa iti incalzeasca sufletul si de ce nu picioarele.

Sa vin si cu dovada: http://www.traiestezambind.ro/ un site despre care ar spune romglezul ca “mi-a intors my frown upside down” sau cum o spun eu “mi-o dat un sentiment tare, tare fain in stomac”!

Mai ales aceasta poveste venita dupa o noapte cam tulburata de cosmaruri. Ce mai, m-a intors 180 de grade si ma face sa folosesc un emoticon :D

Concluzia mea este ca orice sentiment, atata timp cat este puternic si rezoneaza cu tine te va indemna sa il asterni pe blog si sa o faci cu un mare zambet (oarecum tamp) pe fata. Pentru mine a insemnat trecerea peste o pauza de 2 saptamani de la ultima scriitura. Sunt optimist ca va insemna si mai multe posturi viitoare precum si intrarea cu FORTA in cel mai minunat proiect alaturi de cea mai draga persoana!

Am si melodie. Mi-a venit atat de natural in minte dupa citirea acelor povestiri, va recomand sa faceti la fel, daca vreti sa zambiti ca mine. Sau na, poate sunt prea superficial azi, sunt probleme mai mari in lume azi, nu? Nu imi pasa. Nu azi!

Doar uite-te in ochii lu’ pustiulache asta! Aveam caseta cand eram mic si nu puteam sa nu zambesc cand ascultam Timpuri Noi si ma uitam la coperta!

Advertisements

5 Responses to “Totul e minunat”


  1. 2 tony
    March 22, 2011 at 4:54 pm

    Te’a intors 180%….? :))))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %sBaga aici adresa de mail si primesti bucati de bebe cu portia, pan' te saturi!

Join 6 other followers

Tweetah

Ce sustin

unkle_bob's Profile Page

Advertisements

%d bloggers like this: